Followers

Sunday, 22 July 2018

Pewarna rambut syurah Koper Asli 07


Assalamualaikum. 
Lama nye tak ber update blog ni. 
Malas yang teramat sangat adalah punca utama ok. 
Hahaha.. 

Ok untuk hari ini, nak share review pewarna rambut Syurah yang Zyra baru
Cuba setelah berkali kali mewarnakan rambut and still, 
Tak dapat hasil yang memuaskan hati iols ni. 


Untuk kali ini, Zyra memilih kod 07 , warna yang paling perang. 
And yes,  zyra dapat warna yang Zyra nak. 
Untuk rambut Asian macam kita ni dah sememangnya hitam. 
Ye dok.. 
So, kalau sesiapa yang tak pernah warnakan rambut Dan buat bleaching, 
Zyra suggest cuba lah kod 07 ni. 

Jangan risau, rambut kita tidak lah 'blonde ' sangat sangat. 
Tapi blonde yang just nice. 
Tak terlalu perang, but still boleh nampak walaupun kita tak berada di bawah cahaya matahari. 
And yang Zyra suka Syurah ni sebab pewarna digunakan boleh dibawa solat. 
So Muslim tak perlu risau untuk mencuba produk dari Syurah ni. 

No comments:

Post a Comment