Followers

Tuesday, 5 December 2017

BLUSHER AND BRUSH FROM DAISO


Hello make-up lover.
Ada sesiapa yang suka shopping dekat Daiso tak?
Well, zaman kolej dulu zyra memang suka pergi Daiso yang ada di Aeon Taman Maluri tu.
Kira tempat wajib lah kena singgah kalau ke Aeon.
that time, semua barang still RM5, takde lagi GST.
sekarang ni barang dah jadi RM5.90 pftttt...


Dah lama tak beli makeup stuff dekat Daiso ni.
Kebetulan memang nak cari blusher .
Dah alang alang masuk Daiso untuk beli barang lain juga, so why not kan.
Blusher yang zyra ada sebelum ni more to bright pink (jenama IN2IT) ,
so kali ni saja nak try warna yang natural sikit.
zyra pilih ELLEFAR PRINCESS DUO COLOR CHEEK (ORANGE)

just nice warna dia..
siap ada highlighter kat sebelah tu.
dah nama pun Duo kan.
so berbaloi lah dengan harga RM5.90
actually zyra pakai blusher murah atau mahal, tetap sama.
still nampak tak cantik dan warna tak balance!
hahaha..

Zyra suka kan brush ni sebab dia kecil je , sesuai la untuk travel.
takde la kecil sangat , just nice la.
Then sebab berkenan warna dia.
hahahah...
bulu dia pun takde la kasar sangat, ok ok je.
cuma time nak apply ke muka tu, tak tahu la nak cakap.
best atau tak.
maybe sebab skill zyra yang tak reti pakai blusher atau memang bulu dia rasa kurang umphh..

but still, untuk barang berharga RM5.90 
boleh dikata kan ok untuk dipakai.
jangan nak demand sangat.
hehehe..

No comments:

Post a Comment