Followers

Tuesday, 15 August 2017

SEVENTEEN DIAMOND EDGE IN KUALA LUMPUR


Hello geng..
Dah lama tak datang sini, naik kusam blog ni.
Hahahaha..
Perasaan malas gila and annoying sebab ada je stalk fasal life Zyra,
so naik malas nak post apa-apa!!

Harini tiba-tiba rasa rajin pula nak menaip.
So nak tanya ni , korang minat group SEVENTEEN tak??
Group yang ada 13 orang ahli tu..
and doran terbahagi kepada 3 unit iaitu
VOCAL UNIT,
PERFORMANCE UNIT,
HIP-HOP UNIT.
Lagu lagu dorang semua best best ok!



Seventeen dah start world tour dorang bermula di Seoul selama 3 hari!
memang meriah gais!!! dah la buat outdoor !!!

so 9 September ni , they will stop dekat MALAYSIA!
MANSAEE MANSAE MANSAE!!!!!!
Ramai Malaysian Carat dah tak sabar-sabar nak tunggu Seventeen ni!!
TERMASUK LA ZYRA !!!
hahahahaha...

oh ye, konsert Diomond Edge in Kuala Lumpur ni nanti akan 
di buat di Stadium Negara.
1st time Zyra nak pergi stadium ni, so tak boleh nak imagine macam 
mana keadaan dalam tu..!

Harga tiket untuk konsert ni bermula RM210 untuk CAT3
RM310 untuk CAT2
RM410 untuk CAT1
RM510 untuk VIP
RM530 untuk ROCKZONE
*harga tu dah termasuk GST ,tapi tak termasuk fees online yang lain ye*

favorite song and zyra tak sabar nak tengok dorang perform!!!




and paling zyra nanti-nanti kan of course performance dari HIP-HOP UNIT !


NOTED!!
VIP,ROCKZONE DAN CAT3 DAH SOLD OUT YE.
CAT lain masih available but selling fast taw
so sesiapa yang tak beli tiket lagi,
jangan lepas kan peluang untuk saksikan persembahan mantap dari Seventeen ok!
Bukan senang taw dorang nak datang Malaysia.

No comments:

Post a Comment