Followers

Wednesday, 1 February 2017

PAU AYAM & CENDAWAN VIRAL


ASSALAMUALAIKUM

Maybe zyra agak terlambat untuk bercerita mengenai pau ayam dan 
pau cendawan yang pernah jadi viral kat malaysia dulu.
Dulu teringin gila nak makan pau ni.
Lebih lebih lagi pau cendawan tu..!!
Nak tahu sangat inti dia ada cendawan ke??
Haaa gitu...

Setelah sekian lama, baru baru ni je zyra dapat chance nak merasa
makan pau viral ni haaaaa..
Kesian betul..
HAHAHA....

Area rumah zyra dah ada orang start jual pau ayam dengan cendawan ni.
harga untuk 3 biji ni, RM10 !!!
kalau sebiji tak ingat lah, maybe 1 biji RM3.50 kot?

sekali ni je zyra beli, at least dah dapat merasa kan.
Jadi lah...

Rupa pau ni memang rare kan!
Hahaha..
memang sebiji bentuk ayam dengan cendawan.
Tah macam mana la dorang buat bentuk tu.


Rasa pau cendawan tu, sedap laa..
Zyra suka yang cendawan.
Inti dia tu rasa macam mushroom soup gitu.
Maybe dia guna mushroom soup la gamaknye.
Ada cendawan sikit dalam tu, so OK la dengan nama dia kan.

Pau ayam tu, standard la inti dia ada isi ayam.
Macam pau biasa yang inti kari ayam tu je,
Just bentuk dia la rare memang sebiji gila macam ayam panggang.
Nak makan pon rasa sayang sebab comel sangat 
HAHAHHA..



No comments: