Followers

Sunday, 8 January 2017

PEMBERSIH MUKA SAFI BALQIS OXYWHITE

ASSALAMUALAIKUM ^^

Sejak sejak ni Zyra rasa produk Safi Balqis selalu sangat berubah packaging.
Tah berapa kali lah dorang nak tukar and setiap kali tukar packaging,
mesti formula yang digunakan pon diupgrade juga.
Huuuhuuu...

This time, Zyra dah cuba pencuci muka Oxywhite ni.
so far so good.
Nak kata banyak sangat naik jerawat, tak juga..

Rasa nya pencuci ni lagi best dari yang sebelum ni.
Rasa muka lagi ringan bila dah cuci dengan Oxywhite.


Safi menggunakan Nano Oxygen dan Nano Biowhite.
that's why dia lagi best dari sebelum ni rasanya.
Sesiapa pengguna Safi sebelum ni , boleh rasa perbezaan dia.
So rasa nya Zyra tak menyesal cuba pencuci muka yang ni.

^^


2 comments:

Julia Tarmidi said...

salam singgah dan follow. jom join GA saya!

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

Fairuz Aqilah said...

unfortunately, safi tak sesuai dengan kite... :(