Followers

Thursday, 29 December 2016

Baekhyun EXO Pepero


ASSALAMUALAIKUM ^^

Hello readers...
Dah lama tak update blog ni.
Naik berhabuk debu semua ada lah!!

Tak tahu nak cerita apa kat korang sebenarnye.
Just nak share baru baru ni Zyra ada beli Pepero Baekhyun Cover.
Oh my god...!!!

Hahaha ...
Bukan senang tahu nak cari Pepero Exo ni.
Yang jual online pun bukan main mahal.
Pernah terjumpa dekat AEON, dalam RM30 something 1 kotak besar (6 box dalam tu), tu pon sebab ada promosi.

Nak di jadikan cerita, satu petang tu Zyra ada la pergi SPEEDMART 99 area rumah ni ha.
Then ternampak dorang ada jual Pepero Baekhyun ni.
Harga dalam RM8.50 sekotak!!

Tak nak fikir banyak Zyra terus je grab!!
Isi dalam macam biasa je la dengan normal Pepero selalu ada jual tu.
Selang 2-3 hari Zyra pergi lagi SPEEDMART, 
harga Pepero Baekhyun tu dah jadi RM3.55 JER!!!!

YA TUHAN!!!
sabar je laa...
so far, Zyra dah beli 2 kotak Pepero Baekhyun ni ha.
Semata-mata sebab EXO ! 
pftttt

ok gais.
xoxo

No comments: