Followers

Monday, 9 May 2016

Choco Bank Korean Drama


ASSALAMUALAIKUM ^^

Exo-L semua dah tengok drama web lakonan Kai ni?
Well, Zyra baru je habis tengok.
Even drama ni dah berkurun ditayangkan !
Hahahaha....

Siapa sengih-sengih time part Kai keluar??
Mohon lah angkat tangan!!
:P

Bukan main handsome pula Kai dalam drama ni.
Even dia bukan Bias Zyra, 
tiba tiba pula rasa macam tersuka.
Pfttt!!!!!!

Sinopsis :
Choco Bank is about a guy named Kim Eun Haeng, who is a college graduate entering the workforce. His father made sure he had a lucky start in life by giving him a name that meant money. Eun Haeng (meaning Bank in Korean) will deal with the concerns many in their 20s struggle with when they start working for the very first time.And a girl named Ha Cho Co who is getting ready to start a business. The story plays out as the two meet and finds out more about the financial service industry.

Dalam drama ni kita boleh tengok lah yang Korea Selatan
memang maju betul dalam teknologi diaorang.
Untuk hal banking pon sangat mudah dan hanya di hujung jari sajer...

Ditambah pula Kai Exo yang berlakon.
Kau rasa???
Hahahah...


Drama ni cuma hanya 6 episode.
Bagus la untuk Zyra yang tak suka sangat tengok drama banyak banyak episode.
Siapa yang tak tengok lagi, sila la tengok.
Tapi pandai pandai la nak 'move on' nanti ye
Hahahah

1 comment:

husna zahidi said...

husna tak layan sgt drama2 korea mahupun jepun nih.. dedulu masa zaman sek menengah je itupon sebab ada geng.. skarang dah malas nak follow.. hahaha..