Followers

Monday, 16 May 2016

20 Once Again Chinese Movie


ASSALAMUALAIKUM ^^

Salam Isnin semua nya.
Hehehehe...
Mesti ramai yang Monday Blues, betul tak??
Termasuk lah Zyra...
Boring....
Hurmmm....

This time Zyra nak story sikit pasal Chinese movie 
lakonan bekas ahli Exo, Luhan dan juga seorang lagi
pelakon famous dari negara China, Chen Bolin.

Mengisahkan seorang nenek ( kepada Luhan),
yang bangga dengan kejayaan anak lelaki dia sebagai Lecturer
dan selalu mencanang kisah anak dia kat pusat komuniti warga emas gitu lah.

 Dalam family diaorang, cuma nenek Luhan saja yang support Luhan
untuk jadi penyanyi dan ikut saja kemahuan cucu kesayangan dia tu.

Tapi, anak menantu dan cucu cucu yang lain agak tertekan 
dengan sikap si nenek yang kuat membebel tu.
Then satu hari diaorang decided untuk hantar si nenek kat rumah orang-orang tua.

Si nenek yang mengetahui rancangan anak cucu dia tu terus la rasa sedih!!
Then satu malam tu, si nenek terjumpa 1 studio untuk tangkap gambar.

Nak tahu apa terjadi dekat si nenek lepas dia pergi studio tu
and selesai tangkap gambar?
Better readers tengok movie ni..
Sebab best and sedih!!
Tapi starting dia memang kelakar sangat!!




5 comments:

Mazni Munawar said...

omg luhan berlakon!

anajingga said...

cantik blog ezyra, kak ana singgah petang ke sini :)

Nadratul Syazwana said...

Macam best jeee. Luhan handsome eheheh.

Miss Xyz said...

Ada chen bolin eh? Uhuhu wlupun saya tringin nak pandai ckp cina sbb bhs ni kuasai dunia skrg ni.. Tp sy tak minat bahasanya ahaha

Nadratul Syazwana said...

Handsome pulak hero dia hahah. Haritu nak amik cerita ni dari kawan pastu tak jadi. Macam nak amik je lepasni hahah.