Followers

Thursday, 28 April 2016

Unforgettable / Pure Love Korean Movie


ASSALAMUALAIKUM ^^

Salam Khamis semua ehehehe...
Movie ni dah lama ditayangkan,
tapi baru sekarang Zyra ada mood nak tengok.
:D

Harus lah kena tengok, sebab ada D.O Exo berlakon kan!!!
My bias tu.......!!!!!!


Ni antara pelakon utama yang menjayakan movie ni.
At first, Zyra macam tak tertarik pon nak tengok.
Tapi disebabkan DO, then zyra tengok juga.
Sedih rupanya cerita ni...

Movie ni more to friendship lah...
Memang deep jalan cerita dia.


Lima orang sahabat yang saling taking care each other.
Selalu buat apa saja sama-sama..
And sanggup berkorban untuk kegembiraan sahabat tersayang.


Zyra suka jalan cerita dan pemandangan dalam movie ni.
Sebuah kampung di pulau kecil.
Suasana kampung yang sangat Zyra rindu kan!

Apa yang buat Zyra terharu dalam movie ni,
salah seorang antara 5 sahabat ni,
kaki dia tempang, so susah nak berjalan..
Semua kawan kawan dia selalu tolong dia time susah or senang!

Nak tahu apa ending cerita ni,
readers kena lah tengok, baru puas........Menangis!
hehehe...

Kita kasi tunjuk trailer sikit.

P/S: Sayangi dan hargailah sahabat kita selagi mereka masih ada
:')

No comments: