Followers

Thursday, 21 April 2016

A Werewolf Boy


Salam Khamis dear...

Disebabkan banyak sangat free time harini,
so dah boring sampai tak tahu nak buat apa!!
Then godek godek la DramaGo punya web.

Then baru teringat yang movie Joongki yang lama ni tak pernah tengok lagi.
So sepantas kilat la zyra klik Play kat situ!!
Hahahahahha.....

Kalau nak tahu sinopsis movie ni, sila google ye..
Sebab Zyra malas nak type .
Hahahaha mianhae ^^

Tengok tajuk pon mesti dah boleh agak kan, movie ni pasal apa.
Well, watak Song Joongki adalah serigala jadian.
So kelakuan dia tak macam manusia normal.

Kalau terjumpa macam ni pon, sure Zyra lari sebab terkejut punya pasal.
Hahahaha...

First time Joongki tergodaaaa...
ohhhh my myyy...

Macam seekor anjing, dia sangat setia pada tuan dia right?
Macam tu juga watak Joongki dalam movie ni..
Auwwww sweet ....



Dalam movie ni, Joongki tak banyak bercakap.
So, ni scene first time dia bersuara..
Memang sedih part ni!

Ini antara scene yang sedih bagi Zyra.
Nak tahu ending dia macam mana, readers yang tak pernah tengok tu,
sila tengok ye!!
Hehehe.....

Annyeong!!


No comments: