Followers

Friday, 29 April 2016

Oh My God 2015 Chinese Movie


Assalamualaikum ^^

Hari ni Zyra nak cerita pasal Chinese movie lakonan Lay daripada group 
EXO atau nama asal dia, Zhang Xiying.
Movie ni lebih kurang macam cerita Hello Baby lakonan Jang Keun Suk.


Like always lah,
kalau takde bias Zyra, memang takde maknanya Zyra nak layan movie ni.
Hahahaha...
Thanks god sebab Lay ada and baby ni pula memang cute!!!
Aigooo yaaa.....
:D


Kisah 2 sahabat ni agak kelakar lah bila muncul nya
baby boy misteri ni dalam rumah diaorang.
Habis semua kalut jadi nya.


Especially Si Lay tu haaa..
Dah la dia ada girlfriend!
Bergaduh la diaorang.
Bila buat ujian DNA, result dia lagi cannot go.
Readers kena tengok sendiri movie ni.
Baru tahu jalan cerita dia macam mana.
Agak sedih juga.
Don't worry, jalan cerita dia tak sama sangat dengan Hello Baby.
Nak tahu siapa baby tu, mesti kena tengok!!

1 happy family....

Kasi belanja sikit trailer movie Oh My God 2015 

Handsome nye laaa kau ni !!!!
Bertuah nye la baby ni dapat hug and kisses from Lay appa!!!


Calon suami mithali la nieh!!
Oh my gosh!!
 <3

Thursday, 28 April 2016

Unforgettable / Pure Love Korean Movie


ASSALAMUALAIKUM ^^

Salam Khamis semua ehehehe...
Movie ni dah lama ditayangkan,
tapi baru sekarang Zyra ada mood nak tengok.
:D

Harus lah kena tengok, sebab ada D.O Exo berlakon kan!!!
My bias tu.......!!!!!!


Ni antara pelakon utama yang menjayakan movie ni.
At first, Zyra macam tak tertarik pon nak tengok.
Tapi disebabkan DO, then zyra tengok juga.
Sedih rupanya cerita ni...

Movie ni more to friendship lah...
Memang deep jalan cerita dia.


Lima orang sahabat yang saling taking care each other.
Selalu buat apa saja sama-sama..
And sanggup berkorban untuk kegembiraan sahabat tersayang.


Zyra suka jalan cerita dan pemandangan dalam movie ni.
Sebuah kampung di pulau kecil.
Suasana kampung yang sangat Zyra rindu kan!

Apa yang buat Zyra terharu dalam movie ni,
salah seorang antara 5 sahabat ni,
kaki dia tempang, so susah nak berjalan..
Semua kawan kawan dia selalu tolong dia time susah or senang!

Nak tahu apa ending cerita ni,
readers kena lah tengok, baru puas........Menangis!
hehehe...

Kita kasi tunjuk trailer sikit.

P/S: Sayangi dan hargailah sahabat kita selagi mereka masih ada
:')

Thursday, 21 April 2016

A Werewolf Boy


Salam Khamis dear...

Disebabkan banyak sangat free time harini,
so dah boring sampai tak tahu nak buat apa!!
Then godek godek la DramaGo punya web.

Then baru teringat yang movie Joongki yang lama ni tak pernah tengok lagi.
So sepantas kilat la zyra klik Play kat situ!!
Hahahahahha.....

Kalau nak tahu sinopsis movie ni, sila google ye..
Sebab Zyra malas nak type .
Hahahaha mianhae ^^

Tengok tajuk pon mesti dah boleh agak kan, movie ni pasal apa.
Well, watak Song Joongki adalah serigala jadian.
So kelakuan dia tak macam manusia normal.

Kalau terjumpa macam ni pon, sure Zyra lari sebab terkejut punya pasal.
Hahahaha...

First time Joongki tergodaaaa...
ohhhh my myyy...

Macam seekor anjing, dia sangat setia pada tuan dia right?
Macam tu juga watak Joongki dalam movie ni..
Auwwww sweet ....



Dalam movie ni, Joongki tak banyak bercakap.
So, ni scene first time dia bersuara..
Memang sedih part ni!

Ini antara scene yang sedih bagi Zyra.
Nak tahu ending dia macam mana, readers yang tak pernah tengok tu,
sila tengok ye!!
Hehehe.....

Annyeong!!


Wednesday, 20 April 2016

Rindu Nak Blogging


Rindu...
Tapi tak tahu apa nak cerita.
Hahahahaha....
Sad life.
Otak blank jerrrrrrrr...
Idea pleaseeeee...