Followers

Wednesday, 16 December 2015

I Promise by Harris J


ASSALAMUALAIKUM..

Well... Well.. Well...
Malam malam ni tiba tiba pula datang mood nak update blog.
Hehehehe...

Tak nak cerita panjang lebar.
Just nak bagitahu yang Zyra dah falling in love betul lah
dengan si Harris J ni since tengok dia nyanyi live masa
di program Meletop di Astro last week!!!


Sejujurnya Zyra tak tahu pon lagu Salam Alaikum ni
adalah lagu Harris J.
Rupa penyanyi tu pon Zyra tak tahu!!!
Betapa ketinggalannye Zyra!!
Hahahahaha...
* coz i'm tooo focus dengan kpop dan Afgan!Pftttt.............!!!

Bila first time dengar Harris J nyanyi dekat Meletop.
Masyaallah!!
Sedap betul suara anak orang ni..
Dengan handsome nye!!
Ya ampun!!!!


Masa game tebar roti canai tu,
tak tahu mana satu nak tengok!!
Nak tengok Afgan ke, nak tengok Harris!
2-2 handsome!
2-2 kelakar!!!!!
Pfttt!!!

Menyesalnye tak buat video masa Harris J 
nyanyi lagu I Promise dengan Salam Alaikum.
:(

Nak selfie pon tak sempat sebab slot dia pon sekejap je.
Then habis part tebar roti canai tu,
Harris dah pergi.
Maybe ada interview dengan reporters atau pon masuk bilik rehat.
IDK.

Zyra paling suka lagu Harris J yang ni.
Promise.
ok jom layannnnnn.....




5 comments:

Diya Hanun said...

Yeah lagu dia style rap kan?
Best suka lagu2 dia..hehe

Aqilah Azmi said...

amboi haha qila pun suka lagu salam dia huuhuhu

naaisyah S said...

Ehem, peminat betul ni. hihi. btw lagu-lagu dia memang best :) and suara dia macam ada suara justin bieber sikit kan? haha

Mr. Doctor said...

Tetiba nama beliau naik mendadak.. Justin Bieber Islamic gituuu..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Suke umi baca entri dear.. penuh dgn keseronok kan .. kipidap!!