Followers

Monday, 9 November 2015

ICE BLENDED BIG CUP RM5!




ASSALAMUALAIKUM ^^

Ada sesiapa yang suka minum ice blended?
Ehh harus lah ramai yang suka minum .
Betul tak??

Zyra saja nak share ice blended yang zyra beli di Uptown Danau Kota.
Cup dia bukan main besar gabakkkk....!!
RM5 saja.
memang berbaloi beli.
Free topping ye anak anak..

Ada cup yang size keecil, RM3.50 (tak silap).
Topping kena cas.

Yang zyra beli ni perisa Yam+oreo (topping).
Tapi sayang la takde pearl/bubble.

Sesiapa teringin nak cuba,
sila beli dan cari di Uptown Danau Kota ye.
so far, ada 1 stall tu je yang jual ice blended yang big cup ni.
Dah la sedap, cup besar gabak, cantik pulak. 
sebab air tu dia layer kan dengan susu.

:D