Followers

Sunday, 29 November 2015

Oreo Cheese Cake


Assalamualaikum^^

Sempena birthday kakak Zyra pada esok hari,
kami adik beradik decided la buat cake yang simple and tak perlu dibakar.

Sekarang kan dah macam macam resepi yang ada di FB dan Youtube.
So kitaorang tengok dari situ je lah!

Next time boleh lah buat lagi.
hehehehehe....

Monday, 9 November 2015

Percayalah ,Afgan & Raisa


Semua Afganisme mesti dah tahu kan single terbaru Afgan & Raisa?
my goshhh...!!
Best gila kan lagu Percayalah..

My new lullaby song la !
hahahaha...

Dengan suara Afgan yang totally sedap gilerrr...
Tambah pula suara Raisa.
Hakak melting sangat nokkk!!!




Sweet je tengok diaorang nie haa...
Tapi zyra tetap suka Afgan & Rossa. 
HAHAHAHA....

Takde official video ke lagu nie?
Ada yang lirik je.
Ok lah.
 Sesiapa tak dengar lagi lagu PERCAYALAH,
jom play video di bawah ye.
huhu..


ICE BLENDED BIG CUP RM5!




ASSALAMUALAIKUM ^^

Ada sesiapa yang suka minum ice blended?
Ehh harus lah ramai yang suka minum .
Betul tak??

Zyra saja nak share ice blended yang zyra beli di Uptown Danau Kota.
Cup dia bukan main besar gabakkkk....!!
RM5 saja.
memang berbaloi beli.
Free topping ye anak anak..

Ada cup yang size keecil, RM3.50 (tak silap).
Topping kena cas.

Yang zyra beli ni perisa Yam+oreo (topping).
Tapi sayang la takde pearl/bubble.

Sesiapa teringin nak cuba,
sila beli dan cari di Uptown Danau Kota ye.
so far, ada 1 stall tu je yang jual ice blended yang big cup ni.
Dah la sedap, cup besar gabak, cantik pulak. 
sebab air tu dia layer kan dengan susu.

:D

OFFICIALLY GRADUATE


Assalammualaikum.
Lama betul tak update blog ni..

Last week agak sibuk dengan urusan kolej dan juga graduation.
Dengan hal jubah segala..
Rehearsal lagi...

7 November 2015.
Graduate juga akhirnya...
HAHAHAHAHA....

Kepada semua kengkawan teman seperjuangan segossip dulu,
tahniah kakyong ucapkan!

:D