Followers

Friday, 12 June 2015

Rose Water Body Care Travel Set by Guardian , LES TEENTATIONS


Assalamualaikum readers.
Salam Jumaat semua.

setelah genap seminggu Zyra hadiahkan diri sendiri dengan hand cream Etude House, (HAHAHA...)
Zyra beli pula this cute body care travel set.


Maaf lah kalau gambar tak cukup jelas...
Maklum lah kita pakai handphone murah, so kualiti camera pon so-so je lah!
Alang alang Guardian dah depan mata, so zyra decide la pergi masuk..
Niat dalam hati nak beli 1 barang je..
Last last ada juga benda lain dibeli nya!!
ok typical Zyra...
hehehe....

Set ni terdiri daripada body wash, body scrub dan body lotion.
ada 3 pilihan bau, rose, grape and lagi 1 apa tah , lupa!!
zyra suka bau grape..
tapi MALANGNYA 2 bau tu takde travel set!!!
yang ada hanya untuk bau ROSE SAHAJA!!
ohh kecewa nyaaa!!!

tapi disebabkan travel set ni nampak MACAM CANTIK JE, MACAM COMEL JE....
Zyra beli juga lah even memang tak suka langsung bau ROSE!
sometimes rasa busuk la bau ROSE ni..
hahahaha.....

Harga untuk 1 set ni cuma RM16.88 sahaja.
Ada dekat Guardian je taw!!
Jangan pergi cari kat Watson or Parkson pula..

:D

1 comment:

NARDtheNERD said...

wangi ape rose.. kite suka.. hehe.