Followers

Tuesday, 30 June 2015

Penangan Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen


Dekat Astro baru je habis program sempena perkahwinan diaorang kan.
siapa yang follow since first episode sampai habis?
hahaha...
mesti ramai gila yang tengok.

diaorang punya sweet, kita semua boleh rasa!!
hahahaha...

apa punya sweet la diaorang ni kan.
sama cantik sama handsome.
bila dengar perjalanan kisah persahabatan diaorang rasa syok je.


so i think, hanis dengan hairul boleh menang the best couple for this year laa..
scha dengan awal dah ada yang nak bet nie!
hahaha.....


seronok nye kalau time wedding kita, semua bestfriend kita jadi bridesmaid
hehehe....
memang time tu, semua nak buat perangai gila laaa kannn..

ok, dah start berangan dah..
EXO kalau jadi bridesmaid , korang rasa sape yang buat perangai?
hahahahahaha....
sehun ke??.. chanyeol ke?
kalau ada Tao, maybe dia ketua! 

:P

1 comment:

Syira Lokman said...

all the best ye..selamat menanti waktu berbuka :D