Followers

Tuesday, 9 June 2015

Novel Fixi KATARSIS by Anastasia Aemilia


Assalamualaikum readers.

ada tak antara readers salah seorang pengemar novel fixi??
ok, novel fixi ni pon dah jadi macam trend, betul tak??
bagi zyra, novel fixi memberi kelainan dan menarik untuk dibaca.

antara novel Fixi yang zyra suka adalah KATARSIS.
hasil karya penulis dari Indonesia, Anastasia Aemilia.
semua tulisan telah diolah kepada bahasa Melayu kita, so mudah la untuk difahami.

Menceritakan kehidupan seorang gadis bernama Tara.
Tara pernah diculik dan dikurung didalam sebuah bekas perkakas kayu.

Cerita thriller ni sangat menarik so readers kena beli dan baca sendiri!
hehehe...

zyra tak nak story panjang panjang..
tak syok la kalau macam tu kan...

:P

* ni adalah cover asal novel KATARSIS.
tah kenapa, zyra lagi suka cover yang ni
nampak lagi psiko si Tara ni hah!

1 comment:

Ninaa Hassan said...

nina pon gilakan buku fixi, maybe sebab jalan cerita dia tu yang lain dari lain kot hehe.
buku katarsis ni tk sempat baca lagi, nnti ada masa nk beli la