Followers

Tuesday, 9 June 2015

Etude House Hand Bouquet Oh Happy Day


Assalamualaikum.

Rindu pula nak update blog ni haa..
bukan apa, mood nak update tu tak berapa nak datang !
hehehe..

Last Friday, zyra ada pergi shopping complex, KL Festival City.
Kebetulan dah lalu depan Etude House, so mata pon melilau je
tengok barang barang kat atas rak tu hah!!

Dah lama zyra usha hand cream dari jenama Etude House ni..
well, semua dah tahu kan brand ni dari Korea.
so harga nye pon agak mahal sikit lah.

Guest what, Etude House tengah buat promotion untuk hand cream Oh Happy Day ni taw!
1 tube cuma RM10 !!!!!

LIKE SERIOUSLY???!!!

tak nak fikir panjang, terus je grab mana yang zyra berkenan.
kalau tak beli, nanti balik menyesal.
ye la, normal price tak silap zyra, RM23.++ just for 1 tube!

rasa membazir pula kalau beli mahal mahal kan??
dah alang alang tengah murah, so kita pejam mata je lah!
hehehe...

No comments: