Followers

Thursday, 28 May 2015

SKINFOOD Aloe Sun Pact SPF50+PA+++ Murah


Assalamualaikum..

Selain Victoria Secret dan juga J & S Secret body mist, 
zyra juga menjual compact powder daripada SKINFOOD.


Compact powder ni mengandungi SPF, so kita tak perlu lagi risau
kalau dok berjemur kat luar sana.
ye la.. Malaysia ni kan selalu panas terik.
so, kita protect kulit muka kita menggunakan Aloe Sun Pact .


Selain memiliki SPF, compact powder ini juga didatangkan sekali dengan span.
Dan yang best nye, span tu di letakkan diatas pengalas.
So, kebersihan span kita terjamin dan tidak kotor terkena bedak di bawah.
Dah la packaging pon sangat comel dan stylo!!!

Tak teringin ke nak guna dan bergaya dengan Aloe Sun Pact ni?
hehe..

RM16 / SM
(Termasuk pos)

Whatsapp/Wechat : +6 010-2875228
@
Follow instagram Zyra 

1 comment:

Aisya A. said...

alahai comel nye packaging. hehe