Followers

Sunday, 17 May 2015

Kalau Lah Aku....


Kalau lah zyra banyak duit...
kalau lah zyra kaya, zyra nak pergi holiday dekat mana mana island..
pergi untuk honeymoon pon ok jugak!
ahahahahha....


best nya dapat tengok and main air laut yang jernih..
rasa nak berenang je..
tapi sayang, zyra tak pandai berenang!!
huh!!

lagi best kalau island tu takde orang lain pon..!
so nak pakai macam mana pon takde sape kisah!
hahahaha....


and kalau lah zyra ada swimming pool kat belakang rumah,
zyra nak buat ballons party dengang kengkawan!!
GIRLS ONLY!!!
hahahahahha....

berendam dalam pool sambil chit chat dengan kengkawan yang sekepala..
oh heaven nye!!


alangkah indah nye kalau ada bilik best macam ni...
tiap tiap hari boleh ajak kengkawan gegirl lepak sambil dok fangirling KPOP!!
hahahah...



kalau lah zyra ada banyak duit, zyra teringin nak pergi shopping dengan kengkawan
macam orang lain....!!!!

beli dan makan apa saja yang selama ni zyra idam kan...
takde sape kisah pasal duit or whatsoeverrr....


kalau lah zyra cantik macam orang lain, nak pakai macam mana pon tak kisah!
style apa pon tarak hal..
hahaha...



banyak sungguh kalau nye!!!!
adooii adoiiii...
tapi siapa tahu, satu hari nanti boleh jadi kenyataan pulak?
hehehehhe...

berangan tu tak salah!!
;D




4 comments:

aisyah ambris said...

Inshaa Allah..amin , semoga Tuhan makbul kan segala doa dan keinginan kita..kejo keras lagi..hehe

Nadratul Syazwana said...

Kalau kaya semua benda boleh Zyra hehe aw style nyaaa kena usaha nak kaya! Jom kaya! Hehe

Dayahfirds Ibrahim said...

Youre beautiful enough baby. In sha allah. Semoga ape yang zyra hajat tu tercapai. Eh nak pakej ke pulau perhentian murah2 boleh email dayah :) . Serius sebab cuti sem dayah keje kat pejabat pelancongan untuk ke pulau :)

Nana Ichigo said...

my dear zyra..I wanted to thank you for visiting my blog dan selalu tinggal komen walaupun nana sangat jarang update blog..nana x sangka still ada orang nak baca blog tu..ingatkan nana ja yg baca sorang2..I appreciate that very much dear..I wanted you to know, I did notice you and I did pay a visit checking your blog..but your recent comment touch and break my heart..zyra jgn lah cakap zyra x cantik n tell me I'm cantik instead..im not that cantik as the pic too.. ur visit and comment on my blog often makes me happy dear..i believe u pretty. i believe u hv pretty heart..stay pretty, darling..