Followers

Tuesday, 5 May 2015

Joyland by Stephen King


Assalamualaikum..
finally!!!!
habis juga zyra baca novel Joyland karya Stephen King ni...
oh ye , by the way, novel yang zyra baca ni dah diterjemah dalam bahasa Melayu oleh Murni Mansor.

dari dulu punya la nak sangat beli novel ni..
well, cover tu sangat menarik perhatian zyra!!
hehehe...

ok, untuk pandangan zyra pasal novel ni.... hurmmm not bad!!!
takde la seram sangat ...
pada awal, lebih banyak mencerita kan kisah pekerja-pekerja di theme park, Joyland tu..
so, sepanjang cerita ni, kita boleh tahu macam mana life sebenar pekerja yang bekerja dekat theme park!!

di pertengahan cerita, kisah hantu dan kes pembunuhan yang pernah terjadi dekat Joyland akan terungkai satu per satu..

bagi zyra, berbaloi untuk beli dan baca novel JOYLAND ni.
sesiapa yang tak baca lagi, sila lah beli ye!
hehe...

1 comment:

zahrenn na said...

wah bestnya...>.<