Followers

Tuesday, 12 May 2015

Furry Pals Bathing Sand Strawberry Flavour for Hamster

* can you see Valentine there? hahaha....

Assalamualaikum..

nak tayang bathing sand anak bulus kita yang baru!!
hahahaha kepohh la kau minahhhh...

pet shop yang zyra selalu pergi tutup pula.
aishhh terpaksa la pergi pet shop lain.
niat di hati nak beli makanan dan juga bathing sand diaorang ni haa...
tapi pet shop tu tak banyak pilihan pula!!
so beli je la apa yang ada..

first time try guna bathing sand yang ada warna macam ni..
ada bau strawberry (pink),
blueberry (blue)
vanilla (putih)
cheesse (kuning)

saja try bau strawberry ni.
tapi bau dia tak kuat mana pon.
tapi disebabkan cantik pula, siap ada blink blink, so zyra beli je la.
hahaha...

tak boleh blah betul Luhan ni..
tabur je dalam tu, terus dia pergi landing!!!
boleh pulak dia pegi tido hahaha....

Mino join the club!!!!

macam cantik pula sand ni sebab ada glitter bagai..
diaorang ni ada la juga pepe kat situ, tapi so far takde bau lagi.
salah satu kelebihan bathing sand ni, dia memang bagus untuk serap bau..

^^

1 comment:

QUEENPINK said...

Hamster zyra bergembira dengan sand baru :) bau strawberry.