Followers

Thursday, 28 May 2015

SKINFOOD Aloe Sun Pact SPF50+PA+++ Murah


Assalamualaikum..

Selain Victoria Secret dan juga J & S Secret body mist, 
zyra juga menjual compact powder daripada SKINFOOD.


Compact powder ni mengandungi SPF, so kita tak perlu lagi risau
kalau dok berjemur kat luar sana.
ye la.. Malaysia ni kan selalu panas terik.
so, kita protect kulit muka kita menggunakan Aloe Sun Pact .


Selain memiliki SPF, compact powder ini juga didatangkan sekali dengan span.
Dan yang best nye, span tu di letakkan diatas pengalas.
So, kebersihan span kita terjamin dan tidak kotor terkena bedak di bawah.
Dah la packaging pon sangat comel dan stylo!!!

Tak teringin ke nak guna dan bergaya dengan Aloe Sun Pact ni?
hehe..

RM16 / SM
(Termasuk pos)

Whatsapp/Wechat : +6 010-2875228
@
Follow instagram Zyra 

J&S Secret Body Mist Murah


ASSALAMUALAIKUM^^

ada di antara readers yang suka kan body mist dan gemar mengumpul 
body mist daripada pelbagai jenama??

zyra ada jual body mist yang best taw...
Pernah dengar jenama J & S Secret ??
keempat-empat jenis bau ni memang wangi.


From left to the right


*violet petal,raspberry & vanilla sugar
*Apricot,grapefruit & Lily of the valley (Highly Recommended)
*Vanilla & coconut (Highly Recommended)
*Honeysuckle & Aquatic Orchid

Nak tahu berapa harga body mist ni?
RM15 sebotol (Termasuk pos)
95 ml

Whatsapp/Wechat : +6 010-2875228
Follow this Instagram 

Wednesday, 27 May 2015

VICTORIA SECRET BODY MIST MURAH


ASSAMUALAIKUM

Zyra ada menjual Victoria Secret Body Mist dengan harga mampu milik.
Teringin untuk memiliki barangan jenama Victoria Secret 
dengan harga yang murah tapi masih berkualiti???

ok, here you are!!

1 bottle = RM 12 (Include postage)
60 ml

4 in 1 (1 beg) = RM40 (Include postage)
60 ml
Terdapat 4 pilihan bauan yang sangat-sangat wangi!!!

*Strawberries & Ohampagne
*Vanilla Lace
*Love Spell
* Sweet Dayream


Follow Online Shop Zyra di Instagram untuk usha usha barangan yang lain ^^


How to order??
Whatsapp/Wechat : +6 010- 2875228

Sunday, 17 May 2015

Kalau Lah Aku....


Kalau lah zyra banyak duit...
kalau lah zyra kaya, zyra nak pergi holiday dekat mana mana island..
pergi untuk honeymoon pon ok jugak!
ahahahahha....


best nya dapat tengok and main air laut yang jernih..
rasa nak berenang je..
tapi sayang, zyra tak pandai berenang!!
huh!!

lagi best kalau island tu takde orang lain pon..!
so nak pakai macam mana pon takde sape kisah!
hahahaha....


and kalau lah zyra ada swimming pool kat belakang rumah,
zyra nak buat ballons party dengang kengkawan!!
GIRLS ONLY!!!
hahahahahha....

berendam dalam pool sambil chit chat dengan kengkawan yang sekepala..
oh heaven nye!!


alangkah indah nye kalau ada bilik best macam ni...
tiap tiap hari boleh ajak kengkawan gegirl lepak sambil dok fangirling KPOP!!
hahahah...



kalau lah zyra ada banyak duit, zyra teringin nak pergi shopping dengan kengkawan
macam orang lain....!!!!

beli dan makan apa saja yang selama ni zyra idam kan...
takde sape kisah pasal duit or whatsoeverrr....


kalau lah zyra cantik macam orang lain, nak pakai macam mana pon tak kisah!
style apa pon tarak hal..
hahaha...



banyak sungguh kalau nye!!!!
adooii adoiiii...
tapi siapa tahu, satu hari nanti boleh jadi kenyataan pulak?
hehehehhe...

berangan tu tak salah!!
;D




Wednesday, 13 May 2015

My Collection


Assalamualaikum
ramai kaki novel and 'ulat buku' rasa heaven gila bila setiap kali dapat baucer buku.
masa tu lah boleh menyakan beli novel idaman dengan menggunakan baucer RM250 tu..
hehehe....

so far, zyra dah dapat beli novel idaman hati yang dari dulu tak beli beli!!!
novel Joyland dan Sumbat.
tak sabar nak baca novel Sumbat tu!!


kebanyakan novel-novel di atas semua nya zyra dah habis baca.
yang dalam proses 'membaca' sekarang ni, novel KATARSIS.
so, ada berbaki lagi 2 novel yang zyra tak baca lagi,
novel THE GIRL WITH ALL THE GIFT dan SUMBAT.

novel apa yang readers beli menggunakan baucer yang dapat haritu??
share lah sikit..
hehehe..
zyra masih ada baucer RM50 tak guna lagi...

:D

Tuesday, 12 May 2015

Furry Pals Bathing Sand Strawberry Flavour for Hamster

* can you see Valentine there? hahaha....

Assalamualaikum..

nak tayang bathing sand anak bulus kita yang baru!!
hahahaha kepohh la kau minahhhh...

pet shop yang zyra selalu pergi tutup pula.
aishhh terpaksa la pergi pet shop lain.
niat di hati nak beli makanan dan juga bathing sand diaorang ni haa...
tapi pet shop tu tak banyak pilihan pula!!
so beli je la apa yang ada..

first time try guna bathing sand yang ada warna macam ni..
ada bau strawberry (pink),
blueberry (blue)
vanilla (putih)
cheesse (kuning)

saja try bau strawberry ni.
tapi bau dia tak kuat mana pon.
tapi disebabkan cantik pula, siap ada blink blink, so zyra beli je la.
hahaha...

tak boleh blah betul Luhan ni..
tabur je dalam tu, terus dia pergi landing!!!
boleh pulak dia pegi tido hahaha....

Mino join the club!!!!

macam cantik pula sand ni sebab ada glitter bagai..
diaorang ni ada la juga pepe kat situ, tapi so far takde bau lagi.
salah satu kelebihan bathing sand ni, dia memang bagus untuk serap bau..

^^

COCKTAILS FOR THREE BY MADELEINE WICKHAM (SOPHIE KINSELLA)


Haiii girlssss.......

zyra baru je habis baca novel Cocktails for Three ni..
serious memang best sangat!!
well, karya Sophie Kinsella atau nama sebenarnya, Madeleine Wickham kebanyakan nye
best seller okeyh!!!!!

so far, zyra baru ada 3 novel karya Sophie ni...
bagi zyra, Cocktails for Three yang paling best!!!

mengisahkan 3 sahabat yang akan berkumpul bertiga si sebuah bar pada setiap bulan
untuk menikmati cocktails bersama-sama.

novel ini akan menceritakan perjalanan hidup 3 sahabat.

Maggie, wanita berkerjaya tetapi menghadapi dilema disebabkan dia bakal memiliki anak.

Roxanne, juga seorang wanita berkerjaya tetapi ada hubungan sulit dengan bos sendiri yang sudah berkahwin.

Candice, gadis yang sangat telus dan hidupnya menjadi huru hara disebabkan muncul seorang kawan lamanya di sekolah dulu.

tak rugi kalau beli novel ni..
penuh dengan nilai persahabatan dan keyakinan diri.

*xoxo*

Thursday, 7 May 2015

DISAPOINTED



Pernah tak rasa kecewa???
kecewa bila apa yang kita harapkan selama ni tak jadi seperti yang kita bayangkan??
kecewa bila semua usaha kita selama ni berakhir dengan sia-sia???
and kecewa bila apa yang kita cuba elakkan akhir nye terjadi juga? 


yes... now, i know...

Tuesday, 5 May 2015

Joyland by Stephen King


Assalamualaikum..
finally!!!!
habis juga zyra baca novel Joyland karya Stephen King ni...
oh ye , by the way, novel yang zyra baca ni dah diterjemah dalam bahasa Melayu oleh Murni Mansor.

dari dulu punya la nak sangat beli novel ni..
well, cover tu sangat menarik perhatian zyra!!
hehehe...

ok, untuk pandangan zyra pasal novel ni.... hurmmm not bad!!!
takde la seram sangat ...
pada awal, lebih banyak mencerita kan kisah pekerja-pekerja di theme park, Joyland tu..
so, sepanjang cerita ni, kita boleh tahu macam mana life sebenar pekerja yang bekerja dekat theme park!!

di pertengahan cerita, kisah hantu dan kes pembunuhan yang pernah terjadi dekat Joyland akan terungkai satu per satu..

bagi zyra, berbaloi untuk beli dan baca novel JOYLAND ni.
sesiapa yang tak baca lagi, sila lah beli ye!
hehe...