Followers

Thursday, 23 April 2015

Tao is Leaving EXO??


Hurmmmmm hi Exo-L..
semua dah dengar kan heart breaking news pasal Tao ...
betul ke Tao nak keluar dari group EXO???
waaaa sedih nye!!!!!!!!!


bila baca statement ayah mertua, (apakah!! hahaha.. ok kiding... ehem serious zyra!!),
ada betul juga apa yang ayah Tao kata..
populariti semua tu tak penting, yang penting adalah kesihatan Tao..

hurmmm dah banyak kali Tao tercedera..
kaki dia pon tak baik baik lagi..
betul ke management SM ni memang teruk??
alaa alaaa..... macam macam la SM ni..
:'(

hope Tao tak bersetuju dengan permintaan ayah dia yang mintak dia keluar dari EXO.
without Tao, that's mean no more BABY PANDA TAO!!!!
andwaeeeeee!!!!


dah la EXO tinggal 10 orang je..
tak kan la nak tinggal 9 orang pulak???
waaa serious sedih nye!!!!!!!

let's hope everything's gonna be ok...
let's hope it just a dream...
no one pon yang akan tinggalkan EXO lagi..
#WeBelieveInTao

2 comments:

Mazni Munawar said...

ade jugak tengok kat ig pasal tao nak tinggalkan exo ni. sedihlah... ramai dh ahli exo yg keluar. drp mula2 12 ahli, skrng takkan tinggal 9 :(

Hanis Amanina said...

ramai jugak ye ahli dia. :)