Followers

Wednesday, 29 April 2015

Silky and clear Nose Strip Charcoal



Assalamualaikum readers...
hari ni nak buat review lah!!
dah lama rasanya tak buat review apa-apa produk kan..
semalam zyra pergi Watson dengan niat untuk beli nose strip tak kisah la jenama apa pon!

saja nak buat spare sebab yang zyra beli dekat Daiso dulu dah habis.
tertarik dengan packaging yang comel ni..
so zyra try lah beli!
Silky and Clear Nose Strip ni cuma berharga RM8.93 (dah termasuk GST ok)
dalam kotak tu ada 6 pieces.
kira ok la tu kan.

last night zyra ada cuba pakai, tapi disebabkan hidung zyra sekarang ni takde pulak blackheads, so macam takde la nampak perbezaan nye!
hahaaha... gatal je nak pakai, lepastu membazir 1 piece.

rasanye tak rugi kot kalau cuba jenama ni.
readers try lah ok!!

^^

No comments: