Followers

Wednesday, 29 April 2015

Shopping Barang Hamster Lagi!!


ASSALAMUALAIKUM^^

nak share sikit apa yang zyra shopping untuk hamster-hamster zyra hari tu..
actually dah lama dah beli, 2 minggu yang lepas.
tapi hari ni ada masa untuk zyra update entry baru.. hehehehe....

bedding dah nak habis, so pergi la beli. tapi macam biasa.. ada je benda lain dibeli nya!
tengok macam best je, macam cantik je makanan tu (sebab dia colourful!), so zyra beli la!
and then, bagus juga kalau beli bola berloceng tu, boleh hamster dok main nanti..
tapi malangnye dorang tak hairan sangat pon bola tu.
hampaaaaaaaa.....
;'D

baru baru ni zyra ada lah pergi new pet shop yang baru buka area Wangsa Maju.
owner dia orang melayu..
zyra agak tertarik dengan pet shop ni.
sebab kebanyakan pet shop zyra pergi, mesti tak banyak jual barang hamster!!
banyak jual barang kucing je!!
huh!!..kakak zyra suka la beli semua tu...

tapi kat pet shop ni, best sebab ada la jugak jual barang untuk hamster.
harga pon not bad.
untuk plastic hamster house tu berharga RM7.50
dan hamster wheel tu RM6.50

nama pet shop tu, Shahila Pet Shop & Styling.

comel je kan bussines card ni.
hope next time, bila pergi lagi pet shop ni, barang barang makin banyak and ada banyak pilihan boleh dibeli..

^^

4 comments:

kucen master said...

wahh.banyak berhabis tu.saya pun shopping untuk kucing rm250 sebulan.shoping utk diri sendiri masa dekat2 raya je.hahaha

http://kucenmaster.blogspot.com/

Dayahfirds Ibrahim said...

zyraaa. Comelll nye. Dulu dayah ade bela hamster tapi dah lari. Sbb cage dia terbalik . SEdihhh . hahaha

Aisya A. said...

bukan main shopping sakan hamster dia.. hikhik

NARDtheNERD said...

untung la hamster tuu hehe