Followers

Monday, 13 April 2015

Remember Me? by Sophie Kinsella


ASSALAMUALAIKUM

lama tak berupdate blog zyra ni kan..
kebetulan zyra dah habis praktikal, sambil sambil buat report tu, sempat lagi zyra melayan novel baru zyra ni..
ehehehehe...


no wonder la kebanyakkan novel karya Sophie Kinsella ni bestseller.
memang best best novel dia taw..
ni second novel dia yang zyra beli..
before ni zyra dah baca Can You Keep The Secret??

jalan cerita novel Remember Me? ni memang awesome lah!!!!!
Lexi mengalami kemalangan dan hilang ingatan.
Bila tersedar je, dia dah berkahwin dengan lelaki handsome, kaya and dia dah berjaya jadi Director okeyh!!!!
tapi yang jadi konflik nye, Lexi tak ingat apa-apa kecuali memories 3 tahun yang lepas saja.

zyra tak habis baca novel ni lagi..
tak sabar nak habis kan!!!!

after this, Sophie Kinsella gonna be my favorite author..
hehehe....

No comments: