Followers

Wednesday, 15 April 2015

Drama Exo Next Door!!!


YEHETTT!!!!

siapa dah tengok drama Exo Next Door???
sila angkat kaki!!
hahaha ok just kiding!!!

well, zyra pon baru tengok malam tadi...
so dah sampai episode 3 je kan??
tak jumpa pulak episode 4.
tak keluar lagi kot???


boleh tak readers bayang kan, EXO pindah rumah depan korang and jadi JIRAN???
are you kiding me??!!!
GOSHHH!!!!!!
that's heaven ok!!!

zyra sure 100 % lah, siapa yang tengok drama ni mesti terjerit jerit, terkinja kinja ..
gila jealous dengan budak perempuan tu...
betul tak?? hahahaha... ok just admit it..


chanyeol maybe jadi watak utama dalam drama ni, and acting dia pon boleh tahan,
 but still...
kita ada saingan okey...


don't forget about this Best New Actor , my baby Kyungsoo..


siapa boleh lupa lakonan D.O dalam drama It's ok It's Love...
memang mantap la D.O berlakon..
nangis nagis tengok drama ni..


goshhh!!
nampak sexy sangat diaorang dalam gambar ni..
hahahaha....




drama ni memang kelakar habis la..
tengok malam malam memang orang cakap zyra ni gila agak nye ketawa sorang  sorang.
lalalalala....
watak Sehun dengan Baekhun memang mintak pijak..
hahahaha....

tak sabar nye la nak tengok members lain muncul!!!!

here you are untuk sesiapa yang tak tengok lagi short drama Exo Next Door!!!









No comments: