Followers

Wednesday, 1 April 2015

Cathy Doll Mahad camu Gluta All Day & Night Cream


Assalamualaikum...

siapa kat sini yang suka pakai produk Cathy Doll???
angkat kaki!!
ehhh ehh!!!
hahhaa gurau je.. jangan nangis pulak...

zyra nak cerita pasal krim muka yang zyra baru beli ni haa..
bukan main comel je kotak tu..
packaging cathy doll memang comel comel je kan!!!
aishhhh!!!!!!!


saje je la gatal nak cuba krim muka ni..
function dia untuk whitening tapi mana la tahu kan kalau pakai krim ni boleh kurangkan sikit jerawat ... tu yang zyra beli...
serious cakap!!!!
krim ni memang kecil gilaaa!!!
and quantity krim tu pon sikit je..
so kalau nak pakai memang kena cuit sikit sikit...


tapi yang bagus nye pasal krim ni, dia cepat meresap so takde la muka rasa oily sangat.
ye laa.. muka zyra ni kan jenis berminyak..
kalau pakai yang night cream tu nanti kang makin senang pula naik jerawat.
krim ni memang bau dia tak wangi mana..
just biasa biasa je.. 

so far zyra pakai takde lagi naik jerawat..
alhamdulillah...

kita tengok dulu macam mana result nye lepas habis pakai 2-2 botol ni..
;D

4 comments:

Aisya A. said...

comel la plak. hehe

QUEENPINK said...

cute dan comel bekas tu :)

ima salsuzaima said...

wah..nampak comel je bekas cathy doll tu kn.hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

ni beli sebab comel,,kaannn kaaannn,,hahahahaha