Followers

Monday, 13 April 2015

BK Nail Polish Water Based


Finally!!!!

dapat juga merasa pakai nail polish yang peel off ni...
funny je kan..
orang lain dah lama pakai nail polish ni..
zyra je baru terhegeh-hegeh nak beli and pakai..

Bukan apa, zyra macam malas je nak beli kat online shop ecspecially kat IG shop.
actually harga nail polish ni murah je, tapi disebabkan tambah postage, jadi mahal pula.

so, better zyra beli dekat Uptown Danau Kota yang memang dekat SESANGAT dengan rumah.
just bukak pintu pagar, pergi seberang jalan, DAH SAMPAI!!!

tak pernah pakai nail polish merah menyala, so kita beli la warna ni..
sekali sekala try pakai warna yang TERANG sikit..
apa salah nye kan.. hehehe..

oh ye, zyra beli nail polish BK ni dengan harga RM8 sebotol.
macam-macam warna ada..
sampai rambang mata nak pilih..
nak peel pon memang senang.
so, lepas ni zyra nak beli lagi.

yeayyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: