Followers

Friday, 10 April 2015

Alhamdulillah, Dah Habis Praktikal


ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah zyra dah habis praktikal..
3 bulan kat firm tu, banyak perkara juga yang zyra belajar..
dari tak tahu, sekarang dah tahu sikit sikit..
well, zyra kan memang tak pernah ada experience bekerja even part time pon!!!
so bila pergi praktikal, selamat la boleh suai kan diri dengan working environment..

zyra ada masa lagi 2 minggu nak fokus dengan report and slide show untuk presentation.
turn untuk zyra present, 28hb ni nanti..
waaaaaa takut nye laa!!!
hope boleh la present dengan baik.
100 % in English pulak tu..


baru 2 hari tak jumpa dah rindu dekat Cik Anis kita ni haaa..
 hehehehehe....
Ass. Supervisor saya yang comel
:D

hope boleh jumpa lagi ..
sedih betul dah tak boleh jumpa tiap tiap hari dah..
makan, shopping, bergossip sama-sama 

Cik Anis banyak share ilmu dia dengan zyra...
Insyaallah zyra akan manfaat sebaik mungkin.


1 comment:

Syafik Kamaluddin said...

praktikal amat menyeronokkan sebenanrnye. hehee