Followers

Saturday, 21 March 2015

Valentine Dah Selamat Beranak!!..pfttt!!


ASSALAMUALAIKUM readers kesayangan.

nak cerita ni haa...
anak bulus zyra dah selamat  beranak pada hari Rabu yang lepas.
ada 9 ekor okeyh!!!!
tapi yang tragis nye, just tinggal 2 ekor je yang hidup..
yang lain dah mati..
paling angker adalah, Valentine and Jackson pergi makan anak-anak dorang tu ha!!
what the helllllllll.........!!!!!!!!!!!!!!

terjerit-jerit kitaorang kat rumah ha...
tak sempat nak buat apa...
nak tarik tak berani..
kang makin tragis anak-anak dorang tu kena makan...

ni adalah yang first time zyra bela hamster, and beranak pulak dah!!!
memang takde pengalaman apa-apa before ni haaa...
and zyra tak tahu pulak yang Valentine ni PREGNANT!!
balik office je, tengok-tengok dah berderet pulak anak dia!!!!
;'D

hasil dari pembacaan En. Google, so zyra asingkan la Jackson kat cage lain.
kang  habis semua dia telan...

so buat masa ni, yang  2 ekor anak dorang tu still hidup..
harap-harap la Valentine tak makan lagi anak dia..
kalau 2 ekor tu boleh survive, so zyra akan ada 4 ekor hamster la nanti.

^^

1 comment:

Aisya A. said...

rasa mcm nak bela hamster jugak lah. hikhik.

harap2 yg lg dua tu membesar dgn comelnya! :)