Followers

Friday, 13 March 2015

Tiket Fans Meeting Got7 Di Malaysia dah Habis..KECEWA!


ASSALAMUALAIKUM readers.
mesti ada kpoppers yang dah tahu Got7 nak buat fans meeting kat KL, 21 Mac ni nanti..


tapi zyra rasa syahdu gila ni!!
sebab tiket yang paling murah tu dah SOLD OUT!!!!!!!!!!!
murah tak murah la kan.
harga RM193 almost RM200 !!!
adoii dah la tahu Got7 nak datang Malaysia pon last minutes!!!
takde rezeki la nak tengok my baby Jackson dengan Bambam.

time Infinite buat konsert aritu pon tak dapat pergi..
aduhaiiii sedih nye makkkkkkk!!!!!!!!!!!
:'(

mohon la takde lagi cite "bajet suci" yang keluar time fans meeting Got7 nnti.
kang ada lagi yang kepoh macam fans meeting B1A4 dulu tu.
pfttt....
*u know what i mean*
hatersgodieplease


kepada readers yang tak mengenali kpop group Got7 ni, zyra cerita sikit la kan.
ada 7 orang members dan ada antara diaorang ni asal dari Korea Selatan, Thailand dan 
Hong Kong.
international gila la diaorang ni kan...!!

MV single A diaorang shooting di Malaysia.
kira Got7 artis Kpop pertama la yang shoot MV dan buat photoshoot untuk photobook  kat negara kita.
view untuk MV lagu A mendapat 1 JUTA dalam masa 2 hari di Youtube!!!
dan tak silap zyra , dalam masa 7 bulan, view lagu A mencecah 16 JUTA!!!
wahhh hebat kan!!!

lagu A pon memang best..
zyra suka sangat!
and zyra rasa bangga sebab artis Korea ada juga nak datang Malaysia untuk shoot MV diaorang.


No comments: