Followers

Thursday, 26 March 2015

Tersalah Barang!!


ASSALAMUALAIKUM^^

semalam punya lah rasa happy gila bila nampak abang postmen datang office sambil memegang something di tangan nyaaaa......
bila tengok nama, ok sah tu memang barang yang zyra order dekat IG.

tapi yang mendukacita kan hati zyra adalah, barang yang zyra dapat tu bukannya zyra punya!
patut la bukan main berat je ha time zyra pegang..
macam berbotol-botol pulak barang zyra!!!!

bila bukak je, memang sah tu bukan zyra punya..
seller tu mintak maaf sebab tertukar barang dengan customer lain..
dah jenuh pulak kitaorang ni nak pos balik..

after office hour nanti baru zyra nak pos dekat owner yang sebenar barang ni..
hope bila barang zyra dah sampai kat dia, then dia pos balik kat zyraaaaaaaaa......

seller ni WS, bagitahu yang dia akan bayar balik kos postage tu nanti..
ok la kan.. at least dia takde la lepas tangan macam tu je..

pape pon, servise online shop ni cepat juga.
baru bayar , esok tu terus dia pos..

hope zyra akan dapat barang zyra dengan selamat nyaaaaaaaaaaaa....
tak sabar nak barang Cathy Doll sayaaaaaaaaaaaa.......
;D

3 comments:

Cikna said...

Cathy tu mmg best..... Patutnya seller tu yang kena bank in kan duit pos dulu, tp xmau la b'sangka baik moga semuanya ok.....;-)

Cik Tanpa Nama said...

ok la seller if bertanggungjawab macam tu. kalau x , habis nama seller online yg lain jgk. hehe

::EIDA:: said...

alamak? boleh pulak salah post yek hihihi sbau ajelaaa