Followers

Monday, 23 March 2015

Tea time at Heaven's Park Fried Chicken


ASSALAMUALAIKUM

readers pergi mana Ahad, semalam???
zyra dan kakak bawa 2 orang anak buah pergi makan di Heaven's Park Fried Chicken.
fast food ni dah macam tempat favorite kitaorang pulak!
hahaha...


before ni kakak dah janji dengan bebudak 2 orang ni haa..
so, semalam pergi la makan kat sana.

kali ke-3 zyra makan kat sini.
kali ni try makan Royal Grill Burger.
sedap!!
isi ayam tu pon besar.
kenyang bila makan....
set yang zyra order ni special sikit sebab takde fried fries, tapi ada cheezy wedges!!
waaa!!!

harga, readers boleh refer kat resit di atas okeyh...
memang kenyang la makan 1 burger pon.
tapi before balik mesti pekena aiskrim dulu!!
tak sure la tu perisa vanilla or what.
sebab ada rasa susu.
takpe la, asalkan sedap!!

kepada sesiapa yang tak pernah makan kat sini lagi, sila la cuba ye

^^

No comments: