Followers

Saturday, 14 March 2015

SILKYGIRL MAGIC BB STICK POWDER FOUNDATION


ASSALAMUALAIKUM^^
petang tadi merayap ke Watson dengan mission untuk mencari liquid foundation 
jenama SILKYGIRL..
sebab malam semalam zyra dah buat research kat Google dan ramai yang bagi good feedback pasal foundation tu..
tapi bila dah sampai Watson, zyra berkenan dengan BB Stick ni pulak!!
hope ok la dengan muka zyra nanti... kang menyesal tak sudah!!

disebabkan zyra bukan nye putih mulus orang nye, so zyra pilih la yang Medium.
sesuai la kot dengan kulit zyra yang sederhana gelap ni.
hahaha...



zyra tak cuba pakai lagi BB Stick ni..
nanti kalau rajin, zyra buat la review ye..
hehehe...
bila pakai yang stick ni, senang la sikit nak apply rasanya.
macam kita tenyeh lipstick haa gitu.

by the way harga BB Stick ni, RM20.16 
kalau yang liquid tu, RM21.++
beza cuma dalam RM1 lebih je..
tu yang risau menyesal pula sebab tak beli yang liquid.
hehehe...

tapi rasa nya yang stick ni pon OK juga kan??
takpe.... kita cuba dulu..
^^

1 comment:

yen(toka ziizokukuto) said...

wahh,,apa benda ni,,haaa,,almaklumlah ,,lelaki,,hahah,,ni pakai kat bibir kee,,hahah