Followers

Friday, 27 March 2015

Setia Pada Clean&Clear Saja Lah!!


ASSALAMUALAIKUM^^

ingat lagi tak entry yang lepas, zyra ada cerita pasal zyra ada beli toner jenama Aiken???
niat di hati saja la nak bertukar angin..
pakai toner yang baru pula..

the sadnest part is, muka zyra tak sesuai pakai toner jenama Aiken tu..
serius zyra cakap!!!
baru pakai sekali, dah naik jerawat!!!!
then zyra stop pakai...

minggu ni zyra pakai lagi sekali.
kali ni kita positif kan diri maybe tak kan naik jerawat...
but the end, naik jerawat besar and banyak !!
pakai just one night je pon..
maiiigooood......

:'(

so, hari ni zyra beli la balik toner jenama Clean&Clear.
beli yang saiz besar terus!!
harga RM11.25 ..
kembali lah kita menggunakan khidmat beliau ye anak-anak...

and zyra ada beli mini lotion tu haaa..
kecik bukan main je..
harga cuma RM0.98 SAHAJA.

kalau readers nak beli, mohon serbu Guardian dengan kadar yang segera dikhuatiri stok dah habisssss..
ehehehe.....

No comments: