Followers

Friday, 13 March 2015

Nail Polish baru lah^^


ASSALAMUALAIKUM
hari ni zyra ada pergi kedai aksesori then hati terpikat pula kat pewarna kuku ni haaa....
before ni tak pernah lagi cuba warna ni.. cantik juga bagi zyra..

 sebotol cuma RM1.50 je.
zyra tak pernah beli pewarna kuku yang mahal-mahal.
bukan apa, kita just nak pakai sebulan sekali je.
*you know what i mean right??..heheheh.....*

so, buat apa beli yang mahal kalau yang murah ni pon still nice and warna pon cantik juga.

tadi zyra try pakai 2 jari..
hehehe...
berkenan betul la warna ni..
warna dia macam maroon (merah+purple) sikit tak silap zyra.
next time nak beli warna lain pula..
nak try warna yang lagi "meriah" sikit!!!
saja nak kelainan .
hehe

^^


2 comments:

CikMai said...

Macam mana nk tanggal lepas pakai ni?huhu tak tahu :B

btw, klik nuffnang awak :D http://synad2.nuffnang.com.my/nn_click.php?s=5503edac&urlid=9299542&ref=zheyyrafantasylife.blogspot.com/&id=1120672&bid=1603802&cookie=4m4nmw8kt9&goto=blog.nuffnang.com.my/2015/03/11/its-nuffnangs-8th-birthday/

yen(toka ziizokukuto) said...

wah cantik warnanya,,,kantoi,,ada cecomot sikit,,hihih,,,,,jgn marah,,peaceee hehehe