Followers

Sunday, 1 March 2015

Mistine Natural Mud


ASSALAMUALAIKUM

Finally dapat juga beli Mistine Natural Mud ni.
zyra beli cumaRM10 je..
sangat murah kan..
tak beli secara online pon.
sebab kebanyakan seller akan cas postage, total akan jadi dalam RM16 macam tu.
better zyra beli kat luar je..
boleh saving sikit hehehe...

first time pakai malam tadi..
hmmm not bad juga.
dia bukan macam mask lain yang kena tarik tarik tu sampai sakit and meleleh air mata.
lepas cuci muka, then kita sapu mud tu serata muka.
biar kering dalam 10-15 minit macam tu , then bilas dengan air.
rasa ringan bila pakai mud ni.

function nye banyak, tapi yang zyra paling ingat, mud ni boleh kurangkan minyak di muka.
so nanti jerawat pon kurang la nak timbul.
hopely sesuai la natural mud ni untuk kulit muka zyra.
aminnnnnnnnnnnnnn......

^^

1 comment:

CikMai said...

macam best je...tp muka akak sensitif sgt takleh nak pakai apa2. cuci time mandi je T_T.dgn krim asas before pakai bedak. kalau pakai je mask msti naik macam2 anasir pastu.adoi...