Followers

Sunday, 1 March 2015

MAYBELLINE Masterliner Black


Salam readers...

Jumaat yang lepas Zyra ada menyinggah ke Guardian untuk beli krim Anti Jerawat yang dah kehabisan.
dok telek-telek Maybelline punya rak, then ternampak la ada eyeliner yang tengah sale gitu..
tapi dia untuk 4 hari je ..
tu apa yang zyra baca kat paper yang tertampal la kan hehehehe...

harga asal tak silap zyra dalam RM15.++
tapi zyra beli cuma dengan harga RM10.85 sahaja.
haaa jauh beza kan harga dia???

tak nak pikir panjang, then zyra beli je terus!!!
kang menyesal tak sudah kalau balik rumah nanti..

eyeliner jenis macam ni senang sikit nak apply kalau dibandingkan dengan yang liquid.
zyra memang fail pakai jenis liquid.
biar la pakai yang maker atau pencil je..

warna brown pon ada jugak.
tapi zyra pilih warna black .
hope harga dia tak naik lagi..
zyra ingat nak beli lagi 1..
saja nak buat spare hehe...

1 comment:

Aisya A. said...

sy pun jenis yg tak reti pakai liquid eyeliner. kejap lagi takde rupa mata dan eyeliner dah. haha