Followers

Thursday, 19 March 2015

LIEBSTER AWARD 5

ASSALAMUALAIKUM.

ada seorang blogger yang tagged zyra untuk menanya soalan cepumas haaaaaa...
so zyra jawab la kan.
hehehe...
kebetulan tengah free ni...
first of all, thanks sebab tagged zyra ^^

1. Hobi korang apa??
hobi zyra banyak!!... paling suka membaca laa.. and dengar lagu...
lagu apa?? harus la KPOP!! hahahahah

2.Kalau shopping, korang beli apa?
selalu nye girly stuff la... make up, baju....accesories.. hehehe

3.Between shawl , bawal or simple veil, which one do you prefer?
zyra lagi selesa pakai bawal je.. tak reti nak belit belit haahahaha

4.What song could decribe you? or describe about your life?
actually ni lagu favorite zyra la... Short Hair by AOA.
maybe liric dia boleh mengambarkan keadaan zyra yang sekarang?
:D

5. Laman sosial apa yang paling aktif?
hmmmmmmmmmm rasa nye Twitter kot.
just dok retweet je pon.

6.Nak describe blog Ana??
simple je... tak de berat sangat ke apa..
so nak baca entry pon tak pening kepala hehe..

7. Fav blogger?
tak berapa nak fav sangat laa... sebab bagi zyra semua nye best untuk dibaca.
semua blog zyra baca.... !!!!
takde berat sebelah ke apa hahaha

8. What you feel right now??
Bengkek pagi pagi ni haa..
kereta kena block dengan kereta orang lain..
nak pergi kerja pon susah!!

9.Fav magazine?
dulu je la suka beli.... Epop dengan Klik.
memang banyak dulu!!

10.Novel or drama??
hmmm novel la kot.. lagi senang nak imagine sendiri hahaha

11. Suka soalan Ana??
suka!! sebab takde la mencabar sangat.. so tak payah pening nak jawab hahaha

*ok rasa nya tu la kot..
hope zyra dah menjawab soalan cepumas Ana .. 
^^

No comments: