Followers

Sunday, 15 March 2015

KAN BEST KALAU PAGEVIEW BANYAK TIAP-TIAP HARI


ASSALAMUALAIKUM ^^

zyra teringin nak dapat pageview banyak banyak macam blogger yang lain.
and of course traffic yang mencanak tinggi tu akan mempengaruhi Nuffnang dorang..
wahhhhh best nye jadi macam dorang kan?

tiap tiap hari, zyra selalu fikir nak cerita apa kat blog ni haaa...
selalu nye memang entry zyra dibuat secara random..
kadang pasal personal, KPOP, make up stuff and sebagainya.

pageview hari ni dan semalam kira antara yang terbanyak juga la dalam minggu ni..
kalau blogger lain, bukan main banyak pageview dorang!!!
hebat betul dorang..

semoga zyra pon mampu jadi seperti blogger lain.
^^



2 comments:

CikMai said...

Sama la pageview kiTa, lebih kurang je.hehe.

jom kita berusaha lebih.

*klik digi awak

CikMai said...

Sama la pageview kiTa, lebih kurang je.hehe.

jom kita berusaha lebih.

*klik digi awak