Followers

Wednesday, 11 March 2015

IN2IT Colour Balm Lite Red


Assalamualaikum
terbayang-bayang lipstick IN2IT yang zyra tengok dekat Guardian minggu lepas.
so minggu ni zyra decide nak beli juga!!!!
hahahahha......
lagipon tak silap zyra, lipstick ni limited edition.
nanti menyesal tak sudah pula kalau tak beli ...
;D

harga lipstick IN2IT tu cuma RM9.88 .
zyra pilih warna Lite Red.
tak terlalu terang warna nye and ada glitter gitu haaaaa....

kebetulan hand cream pon dah takde, so zyra beli la lotion yang size mini punya.
harga cuma RM1.98.
ok la tu kan, boleh letak dalam handbag..
senang sikit nak bawak pergi mana-mana.

^^

1 comment:

yen(toka ziizokukuto) said...

hypee,,salam kenal yer,,,
wahh shopping,,,,alaa,,lipstic untuk girl,,,takyah pikir pikir,,beli je,,,,kalau lelaki,,bru fikir 2.3 kali,,hihihi