Followers

Sunday, 8 March 2015

Heaven's Park Fried Chicken


ASSALAMUALAIKUM.
3 Mac yang lepas zyra ada belanja kakak makan di Heaven's Park Fried Chicken sempena birthday dia.
hahaha welcome to my club.. makin tua lah kita ye..

ni first time kitaorang makan kat sini.
baru je bukak kat area rumah kitaorang ...
francais fast food ni memang tak banyak lagi.
rasa nye kat gombak ni je satu-satu nye ada Heaven's Park Fried Chicken.
and tak silap zyra kat Malaysia memang ada 1 nie je lah pun.

dia lebih kurang macam KFC dan Burger King.
ada banyak pilihan burger dan ada jugak pilihan ayam yang memang lain daripada KFC.
mexican apa tah nama ayam tu..
tapi nampak macam sedap!!!
nextime boleh cuba .

zyra dan kakak pilih max beef burger.
bagi pendapat kitaorang, memang sedap burger tu!!!!
daging besar, ada cheese.
memang tak larat nak habis kan.
cheese yang digunakan untuk cheezy wedges pon memang sedap macam KFC punya!

tengok la harga nye..
makan berdua cuma RM19???!!
kira murah la jugak tu kan...
kenyang pon kenyang juga... 

2 comments:

Azhafizah Md Nor said...

kalau ada cheese memang sedap kan :)

heavens park said...

We sincerely appreciate and thanks very much to enjoy our food and also for your valuable feedback..

:) :) :)
Heaven's Park Fried Chicken Family.,