Followers

Saturday, 21 March 2015

Got7 Memakai Sarung Tangan Demi Peminat Islam

*pencarian di GOOGLE*
Tq

ASSALAMUALAIKUM.

bila scroll TL Twitter tadi, then dah nampak dah ramai fans yang pergi 1st Fans Meeting Got7 in Kl post gambar dorang ...
aishhhhh jealous nye !!!

btw, rasa macam touching pulak bila tengok gambar ni..
Got7 sanggup pakai sarung tangan demi peminat mereka yang beragama Islam.

ok la tu kan..
hope takde lagi la cerita 'annoying' yang keluar dari mulut 
PARA HATERS SEKALIAN ALAM...

sekurang-kurangnya dorang respect juga.
dorang memang dah tak tahu apa-apa.
so tak payah bising bising sangat,

kita yang 'tahu apa-apa' ni la yang kena sedar diri.
nak cakap hukum hakam memang isu sensitif.
pandai pandia la jaga diri memasing.



2 comments:

sha dhira said...

Waahh, bagusnya diorang pakai sarung tangan..

zulhilmitempoyak said...

good to hear that.