Followers

Monday, 16 March 2015

DAPAT OFFICIAL MESSAGE DARIPADA SUNG KANG!


ASSALAMUALAIKUM ^^

last week zyra rasa happy gila sebab 'PM' yang zyra hantar ke official page Sung Kang dah berbalas!!!!!
mungkin zyra antara beribu fans yang bertuah .. ehehehe...


even yang balas tu cuma kawan Sung Kang aka Admin, tapi zyra still happy..
Sung Kang mesti tak ada masa nak managed semua account dia, betul tak??
hehehe....


he looks sooo hot!!!!
dying!!!!
hahahaha......

tak sabar nak tengok next movie dia..
zyra ada some infomation about latest movie Sung Kang.
sebab kawan aka partnershare team Make Up Artisc kakak zyra ada terlibat dengan pengambaraan movie tu..
*sayang nye la kakak zyra tak terlibat sama... sebab dia tak suka tempoh shooting yang lama!!...aishh!!!!!!!!!!!*

kalau tak zyra dah boleh jumpa Sung Kang dah...
usha dia tengah shooting..
my god!!!!!!
heavennnnnnnnnnnn......................
tapi zyra tak boleh share dengan public pasal movie tu , tu dah melanggar protokol dengan pihak production.

tapi di dalam message daripada Fi (kawan Sung Kang), dia dah bagi hint sikit !!
so nantikan kemunculan movie tu okeyh!!!
hehe...


i miss my Han..
and i miss this couple....!!

:'D

1 comment:

yen(toka ziizokukuto) said...

anboi,,,tak lama lagi jadi retis la zyra ni,,,kakak je tolong make up..huhuh