Followers

Tuesday, 10 March 2015

Banglo Mewah Si Hamster


ASSALAMUALAIKUM.

nak tayang banglo mewah anak-anak bulus zyra boleh tak?
hahaha..
walaupun zyra tak berapa suka kan warna kuning tu, tapi disebabkan cage ni je yang nampak macam OK dan berbaloi dengan harganya, so zyra decide la beli cage ni haaaaa....

pet shop yang zyra pergi ni memang kebanyakan barang yang dijual memang murah murah!
banyak juga pilihan cage yang ada , geram je tengok macam macam warna!!!
cage yang zyra beli ni harga nya RM80.
ke RM75 ea??......
hahahahaha pelupa teruk la zyra ni ...ADOIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rumah anak bulus ada kepala kucing ke pokemon ea tu??
masih tak dapat dikenal pasti!!
hahahahaha....

bukan main syok lagi si Jackson ni merayap turun naik gelungsur haaa!!!
maklum lah, orang dapat duduk banglo..
hahahah..
cage ni kira besar juga... 2 tingkat lagi tu..

dalam tu siap ada wheel, bekas makan and botol air.
kira benda yang selalu ada dalam cage la. benda basic la senang cite.

Valentine nak interframe juga!!!
hahahaha...
dah la makin gemuk!!!..perangai dah macam jantan je dia ni.
tengok la hah!! habis bersepah dorang ni buat!!
bengkek betul lah!!!
jenuh kemas pon still berkecah juga.
sabo je la den ni haaa

2 comments:

Ren Oh. said...

haaaa sumpah comel. xD

yen(toka ziizokukuto) said...

wahhhh,,,hamster,,,dah ajar diorang trickz???try la,,,mula mula ajar nama je dulu,,,,bgi dia respon bila dgr nme,,,,