Followers

Saturday, 14 March 2015

BABY SWEET CORN & MINERAL STONE FOR MY HAMSTER^^


ASSALAMUALAIKUM^^
wahh tetiba title entry malam ni bahasa omputih..
kelasss kau nokkk!!!
hahahaha....

tu semua poyo ok!!!!!
saja nak cerita petang tadi pergi favorite petshop kami sekeluarga di area Danau Kota ni ha.
Jackson dengan Valentine asyik gigit cage dorang je hah!!!
adoiii stress plak tengok dorang macam tu..
mineral stone dorang dah kira habis dikunyah!
so better la zyra beli yang baru.

aritu zyra beli yang banana shape.
kali ni zyra beli yang orange shape pula.
senang sikit bentuk bulat and besar macam tu so takde la asyik nak jatuh or bergerak merata sebab anak-anak bulus tu dok seret!!!
harga untuk mineral stone tu cuma RM2.70.

oh ye, by the way, first time zyra beli baby sweet corn tu ha.
macam menarik pulak!!
so nanti zyra nak bagi la dorang ni try makan.
hagra nye cuma RM6.00

bila zyra letak je dalam cage, Valentine terus terkap!!!
dia la yang rasmi kan dulu...

Jackson join the club!!!
hahahaha....
siap berebut lagi haaa...
nampak bekas makanan dorang kat bawah tu??
habis berjalan merata.
ishh ishh!!!!

7 comments:

Aisya A. said...

nakal2 hamster zyra ni. hehe

CikMai said...

Cutenya. Pernah bela hamster. satu hari letak kt luar kejap sbb nak cuci sangkar, masuk amik barang,keluar dh lesap sekali hamster, and sangkar T_T

CikMai said...

klik digi awak :D

CikMai said...

klik digi awak :D

CikMai said...
This comment has been removed by the author.
yen(toka ziizokukuto) said...

hye zyra,,
best la ada hamster comei,,teringin gak nak bela hamster,,tai,,,tapi,,,tapi,,,tapi,,,,hahahah,,btw,,,valentine ngan seko lagi tu comei,,aatah nama seko lagi tu,,hahah

Choi Je Sun said...

Hi, Zyra murahnya awk beli mineral stone rm2.70. kat petshop mna tu.. cer share �� nak jugak beli online pun x pe