Followers

Tuesday, 31 March 2015

Alhamdulillah Barang Selamat Kembali Ke Tuan Asal


Assalamualaikum readers ...
yuhuuuu......

ingat lagi tak entry lepas yang zyra cerita pasal seller online tersalah hantar barang zyra...??
finally!!!!!!!!!!
semalam zyra dah dapat barang zyra..

3 items cuma RM60 sahaja.
macam macam barang ada...
naik rambang mata nak pilih taw!!!!!

sampai 2 kali la tukar ..
maybe sebab tu juga seller tu pon pening..hahaha..
tapi kitaorang ni tertukar nama.
 barang yang tertukar dengan zyra tu pon dah selamat sampai kat owner dia..
alhamdulillah...
zyra ni pon bukan pandai sangat nak pos barang bagaiiiiiiiiiiii...

seller tu pon dah bayar balik kos pos yang zyra buat tu..
semua dah settle..

ok happy ending!!

1 comment:

yen(toka ziizokukuto) said...

bagus lahh gitu,,masing masing bertanggung jawab,,,zyra pulangkan balik,,yg seller,,bayar kos penghantaran balik,,,niceeeee