Followers

Friday, 6 March 2015

Aiken Tea Tree Oil


ASSALAMUALAIKUM readers.
kebetulan toner clean&clear yang zyra selalu pakai tu dah nak habis.
so pergi lah Guardian then usha la toner brand lain.
saja nak tukar angin pulak kan.
mana la tahu lagi bagus dari toner yang dulu.

selalu jugak dengar orang kata brand Aiken ni bagus,
so zyra decide untuk cuba toner ni.
hopely jerawat makin berkurang.
Insyaallah^^ 

di belakang packaging ada diberitahu directions and ingredients .
so before readers nak beli boleh la belek-belek belakang dulu kan.
hehe..
harga pon tak mahal.. zyra ingatkan mahal lah sangat.
dalam RM5 lebih je.

^^

2 comments:

Aisya A. said...

selalu jugak dengar org kata produk aiken ni bagus. hehe

Izzati Amira said...

bagus erk??? hehhe... kita nk pakai utk kurangkan minyak boleh jugak ke? or mmg khas utk jerawat je?